Tarinamme

Kiinteistönvälittäjille suunnattu palveluyrityksemme, Homes in One System Oy, perustettiin lokakuussa 2018. Palvelualustamme kautta kiinteistönvälittäjät pystyvät tekemään yhteistyötä toistensa kanssa. Me uskomme: "Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä kauas, mene yhdessä".

Perustajamme ja toimitusjohtajamme Marcel Angelosanto on toiminut Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa kiinteistöliiketoiminnan alalla. Kun hän muutti Suomeen, hän aloitti työskentelyn kiinteistönvälitysalalla Suomessa. Pian hän huomasi, että Suomessa ja muualla Euroopassa kiinteistönvälittäjät eivät tee yhteistyötä keskenään ja siksi he eivät saa hyötyä jakamisesta.

Kaikki osallistuvat kiinteistönvälittäjät voivat listata ja myydä kiinteistöjä palvelualustamme kautta. Välityspalkkio tullaan sopimaan kiinteistönvälittäjien kesken. Kuluttaja voi käyttää palvelualustaamme, mutta hän ei voi myydä tai ostaa kiinteistöä ilman kiinteistönvälittäjää.

Olemme täällä auttamassa sinua myymään kotisi ja löytämään oman unelmatalosi luotettavien ja yhteistyötä tekevien kiinteistönvälittäjiemme kautta.

Jos kiinteistönvälittäjäsi ei vielä ole Homes in One jäsen, kysy voisiko hän liittyä jäseneksemme.

Jos sinä, kiinteistönvälittäjä et vielä ole Homes in One jäsen, mitä vielä odotat?

Tarvitsetko lisää tietoa? Ota yhteyttä meihin info@homesinone.fi

Meidän Tiimi

homes in one founder
Marcel Angelosanto

CEO / Founder

marcel@homesinone.fi
homes in one legal counsel
Sofia Saarinen

Legal Counsel

sofia@homesinone.fi
homes in one office manager
Mahfuz Ahmed

Operations Manager

mahfuz@homesinone.fi
homes in one tech support
Tania Islam

Technical support specialist

info@homesinone.fi
homes in technical support
Matti Makila

IT Support / Financials

matti@homesinone.fi